Starka Gudsmöten och härlig gemenskap i Citykyrkans lokal i Älmhult.

Med stor glädje vill Kanal 10 och Citykyrkan hälsa er hjärtligt välkomna till vårt firande av JesusFestivalen i Älmhult mellan den 22 - 31 juli.
  Vi ser tillbaka på tidigare år med stor glädje och ödmjukhet och tackar Gud för allt gott som har skett under alla dessa år. Vilken nåd det är att få arrangera ett sånt här evenemang och se så många människor bli berörda av Gud genom helande och befrielse och över hundratals som blivit frälsta. Allt är möjligt för den som tror och när vi lägger vår förtröstan på Jesus så är Han med och välsignar våra händers verk.

Talare i årets festival är bla. Carl-Gustaf & Monika Severin, Karl-Axel Mentzoni, Stefan & Marie Salmonsson, Peringe Pihlström, Göran Duveskog, Linda & Gunnar Bergling, Jens & Lena Garnfeldt, Daniel & Annica Cisneros, Stefan Edefors, Nenne Lindberg med team, Börje Claesson, Owe Carlsson m.fl.
  Dessutom har vi många sångare och musiker som besöker oss (utöver Citykyrkans egna lovsångsteam) - Lena Andersson Hubbard, Stefan Jernsand, Mikael Järlestrand samt Arvid & Ragnhild Pettersen.

Klicka gärna i menyn för att se ett mer specifiserat program.

Hjärtligt välkommen till 2022 års upplaga av JesusFestivalen!

Börje & Britt Claésson samt Stefan & Marie Salmonsson